Her på siden kan du betale med Mobilepay.

Eller lave en bank overførsel.
 

Vi tager forbehold for udsolgte varer og fejl.

Ved bestilling af varer kan du betale kontant i butikken, ved afhentning eller overføre til vores konto.

Arbejdernes Landsbank:  Reg. nr. 5321 konto 0000343188

IBAN: DK5653210000343188 - SWIFT: ALBADKKK

Varen afsendes, når vi kan se indbetaling på vores konto.


Fortrydelsesret

Varer der er håndlavede eller sær bestilt og gamle ting så som franske og andre antikviteter tages ikke retur, da de altid kan afhentes og besigtiges i butikken.

Køber skal give besked om fortrydelse inden for 14 dage efter varens modtagelse, og herefter skal varen senest returneres 14 dage efter.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. 

Når varen er sendt retur med dokumentation for tilbagesendelse, tilbagebetales pengene senest 14 dage efter. 

Hvis varen returneres i forringet stand, brugt eller beskadiget, betaler køber for varens forringelse. 

Omkostninger til returnering af varen skal du selv afholde. 

Efter levering af  varen er risikoen for varens hændelige undergang overgået til køber og forbliver købers, indtil den er leveret tilbage til sælger, 
også selvom fortrydelsen er udnyttet . 

 

Levering
Le crapaud.dk, sørger for levering med Post Danmark eller GLS (med mindre andet angives) til modtager på bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark / GLS overholder  levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark / GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.
Le crapaud.dk, kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark / GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller deciderede udeblivende leverancer, fremsender Le crapaud.dk, naturligvis en ny leverance uden beregning. 
Varer købt hos Le crapaud.dk, er det altid muligt at afhente i butikken i åbningstiden eller efter aftale.
Møbler eller andre store genstande sendes kun med fragtmandsfirma.
Alle fragt omkostninger er for købers regning. 

På vare der er håndlavede på bestilling, kan der være op til 14 dages levering, med minder andet er aftalt.
Levering er for købers regning og fremgår af fremsendte faktura

 

Personlige Oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Le crapaud.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Le crapaud.dk,

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet. Det er godkendt udbyder med godkendelse fra E-mærket. 
Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger". 
Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Le crapaud.dk, på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status. 

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes! 
Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Le crapaud.dk, således at man løbende modtager nyheder og anden information fra Le crapaud.dk, Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker. 
Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.


Reklamationsret

Le Crapaud.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Le Crapaud.dk indenfor rimelig tid.
Der ydes ikke garanti på gamle varer som antikviteter, møbler m.m., da dette af tiden tand må påregnes patina og købt som beset.
Reklamation og varereturnering 
Ved fejl, mangler eller evt. udeblivende leverancer bedes henvendelse rettet til: 

Le crapaud 
Fællesskiftevej 29
4100 Ringsted
Email: info@petitcrapaud.dk 

Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende information følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå samt kopi af evt. forudgående korrespondance m.v. 

Refusion 
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Le Crapaud har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer til din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

 

 

 

ALLE GAMLE VARER SÆLGES MED BRUGTMOMS
 

©ANTIQUE BY KIKI
©FRANSK VINTAGE BY LE CRAPAUD
Fællesskiftevej 29 - 4100 Ringsted - Telefon 28696469 - E-mail info@petitcrapaud.dk - CVR 26 90 84 42